Veelgestelde vragen

Naast dat wij een uitgebreid aanbod aan EHBO trainingen, VCA trainingen, BHV trainingen of een Stop de Bloeding training hebben, streven wij naar het bieden van een beleving. 

Een dag trainen is ook een dag uit. Dus, een fijn en warm gebouw. Iets lekker bij een goede kop koffie of (verse munt) thee. Een uitstekende lunch welke u ‘s morgens bij aanvang zelf besteld middels onze menukaart. Wij geven geen standaard maar praktische maatwerk trainingen. Wat wilt u leren? Wat wilt u niet leren? Per dag maar één groep in huis waarbij een top-instructeur u leert wat u nodig hebt. Gezellig en leerzaam!

Na het stoppen van de BHV trainingen bij de brandweer hebben een aantal Top-instructeurs de krachten gebundeld om een groot aantal klanten te kunnen blijven bedienen. Door onze eigen organisatie op te zetten konden we het bedrijf vormen zoals we dat allemaal fijn vinden. Hierdoor heeft de klant en de instructeur een betere prijs en heeft de instructeur een grotere invloed op de inhoud van de training. Dit zorgt ervoor dat de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn. Denk aan EHBO trainingen, VCA trainingen, BHV trainingen of een Stop de Bloeding training.

Wanneer het enigszins kan trainen wij in uw bedrijf. Gebruik makend van uw materialen (die we ook weer bijvullen). Een hele dag, dagdeel of een paar uurtjes. Alles kan.

Wanneer het trainen niet mogelijk is op uw locatie komt u naar ons.  Wanneer we vooraf weten wat u wilt,  passen wij ons daarop aan.  Bijna alles kan!

Afsluiten met een borrel of BBQ? Goed idee!

Weinig overhead, een eigen pand en plezier in ons werk. Wij draaien niemand een poot uit omdat we hopen dat u volgend jaar met even veel plezier terug komt. BHV Tilburg betaald zijn instructeurs een hogere prijs per uur dan andere opleiders. Hierdoor hebben we alleen maar top-instructeurs die tijd voor ons maken. Wij streven er naar dat zowel de instructeur als de klant met een goed gevoel naar huis gaat.

Graag zelfs! Wij hebben ons pand “blank label” gemaakt. Uw reclame op het pand? Geen probleem! Onze vergaderruimte huren? Of een ruimte huren voor een afscheid? Geen probleem! 

Wij willen onze buren zo min mogelijk belasten. Daarom hebben we op onze binnenplaats voldoende parkeerplaatsen voor tenminste 20 auto’s.

 

Ook wanneer u BHV of gerelateerde trainingen wilt geven in ons pand is dat geen probleem. Wij beschikken over een grote blusplaats aan de achterzijde waarbij bluswater wordt opgevangen en gerecycled. Tijdens uw training staat uw reclame op ons pand en niets van ons.

Wanneer u wilt dat wij uw cursus verzorgen? Dat kan. U stuurt alle papieren en wij geven de training namens u. Ook met uw uitstraling.

Richtprijs 125 euro per dagdeel. Verzorging in overleg.

Bovendien kunt u onze ruimte ook als vergaderruimte huren.

Uiteraard! 

Een groepje BHV-ers traint bij ons de hele dag. Een aantal familieleden van deze cursisten willen alleen leren reanimeren. 

Gezellig, geen probleem. Haak maar gewoon aan.

Bij binnenkomst krijg je onze menukaart. Buiten de keuze uit luxe belegde broodjes kan je ook je persoonlijke wensen kenbaar maken. Onze cateraar weet dus om 0900 uur al wat er ingekocht moet worden. Onze lunch is dus maatwerk, vers en we kopen dus niets in wat later weggegooid moet worden. Win-Win dus.

Dat is een veel gestelde vraag. Een certificaat van BHV Tilburg is rechtsgeldig. Wij werken alleen met gediplomeerde en gecertificeerde instructeurs. Onze instructeurs hebben minimaal de oranje kruis, NIBHV en/of brandweerinstructeurs diploma’s.  

Een NIBHV of andere certificering is altijd mogelijk. Dit brengt vaak wel extra kosten met zich mee.  De betreffende certificeringen zijn niet van meerwaarde op onze certificering. 

Ben je tevreden met je huidige opleider?  Lekker blijven zitten.  Wij kunnen onafhankelijk bij u oefenen. De leermomenten neemt u mee naar uw huidige opleider. Geen probleem!

Boekingen via de website kunnen direct betaald worden. Wilt u een factuur? Geen probleem! 

De certificaten van de afgenomen training krijgt u toegezonden na ontvangst van de betaling.

Meestal wel. Heb je zijn of haar naam onthouden? We doen ons best!