Trainingen voor ieder budget

Bent u op zoek naar een EHBO training, VCA training, BHV training of Stop de Bloeding training voor mensen binnen uw bedrijf?

BHV Tilburg heeft een uitgebreid aanbod van trainingen, zowel op uw eigen locatie als klassikaal. Als u niet zeker weet welke training het beste bij u past, kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies.

Trainingen op locatie

De aanbevolen optie is om met een groep van maximaal 12 collega’s op uw eigen locatie te trainen. De voordelen van een training op locatie:

  • U ontvangt een op maat gemaakte training op basis van de risico’s in uw eigen werkomgeving.  
  • U gebruikt tijdens de training de spullen die binnen uw bedrijf voorhanden zijn. 

Voor een training op locatie wordt een groepsprijs berekend.

Trainingen op locatie

Klassikale trainingen

Als er maar een paar personen binnen uw bedrijf een EHBO training, VCA training, BHV training of Stop de Bloeding training nodig hebben, is er ook de optie om de training klassikaal te volgen, samen met mensen van andere bedrijven. U kunt zich altijd aansluiten bij een training in uw buurt. De voordelen van een klassikale training:

  • Geschikt wanneer de mogelijkheid van trainen op uw locatie niet mogelijk is
  • U maakt kennis met BHV-ers van andere bedrijven.

De klassikale trainingen zijn vooral gericht op de risico’s die algemeen voorkomen.

Een voorbeeld van een training op locatie

Bij een BHV training op locatie wordt vooraf globaal besproken wat er tijdens de training besproken en geoefend zal komen. Vervolgens gaat u met uw collega’s aan de slag met situaties die daadwerkelijk op uw werkvloer voor kunnen komen.

Er wordt geoefend met hele realistische wonden, u krijgt informatie over potentieel gevaarlijke stoffen in uw bedrijf en hoe u daar het beste mee om kunt gaan, en natuurlijk komt ook het reanimeren aan bod. 

Als u juist behoefte heeft aan andere informatie, geef dat dan vooral vooraf door.

Als u juist behoefte heeft aan andere informatie, geef dat dan vooral vooraf door. Een BHV training op locatie is namelijk altijd een training op maat!